Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
kaspersky klantenservice Belgie

Als u problemen ondervindt met uw Kaspersky Antivirus software, kunt u bellen met dit Gratis nummer +32-78480699.

Herziening Van Kaspersky 2020 Voor Het Beste Gebruik Van Antivirus

Kaspersky labs ontwikkelen altijd de beste antivirussoftware die geavanceerde bescherming biedt tegen alle soorten virussen, malware en Trojaanse paarden die uw computersysteem kunnen beschadigen. Onlangs heeft Kaspersky Lab drie Windows-programma’s ontwikkeld, namelijk Kaspersky Antivirus, Kaspersky Internet Security en Kaspersky Total Security.

Al deze software heeft uitstekende virusbeschermingsfuncties zoals een engine voor het scannen op malware en een intuïtieve gebruikersinterface. Bij, technische ondersteuning van Kaspersky; we hebben u een overzicht gegeven van Kaspersky 2017. U kunt deze informatie of andere technische ondersteuning ook op afroep verkrijgen via onze verstrekte Kaspersky  klantenservice  nummer + 32-78481698 Belgie.

Antivirusbeveiliging

Alle drie antivirusprogramma’s hebben dezelfde scanengine om malware op een efficiënte manier uit te roeien. De engine combineert traditionele signature-matching van bekende malware met continue heuristische monitoring van het systeem op gedrag en verdachte code die op een infectie kan duiden.

Als er malware-software beschikbaar is op uw computersysteem, wordt er automatisch een kopie geüpload naar het onderzoekslaboratorium van Kaspersky om het gevaar van respectieve malware te evalueren. Bovendien kunt u met alle drie de Kaspersky-software beginnen met het scannen van uw systeem in slechts twee klikken vanaf de startpagina. De volledige scanfuncties van deze software inspecteren alles dat op de harde schijf kan worden geïnfecteerd, en onderzoeken ook de meest gevoelige bestanden.

Kaspersky  helpdesk telefoon

 

Beveiligings- en privacyfuncties

 

Kaspersky antivirus, internetbeveiliging en totale beveiliging hebben dezelfde anti-phishing-bescherming website screening en ook de mogelijkheid om een ​​opstartbare reddingsschijf te maken voor het systeem dat zwaar is belast met malware. Verder bevat het alle soorten internetbeveiligingsfuncties.

Prestaties en systeemimpact

Al deze producten kunnen hetzelfde presteren en hadden een matige invloed op de prestaties van ons testsysteem, een ASUS X555LA-notebook met Windows 10 met 6 GB RAM, een 2-GHz Intel Core i3-processor en 36 GB aan gegevens op een harde schijf van 500 GB rijden.

Koppel

De producten van 2020 van de Kaspersky-interface verschillen niet veel van de oude versie. Er zijn maar een paar wijzigingen, zoals het groene vinkje geeft aan dat alles veilig is; het wordt geel als het programma aandacht vereist en rood betekent gevaar.

Toch heb je problemen met je Kaspersky-internetbeveiligingsfuncties? dus u kunt contact opnemen opnemen met Kaspersky nummer + 32-78481698 bellen en de beste oplossingen krijgen.

Born

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post