Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
kaspersky klantenservice Belgie

Als u problemen ondervindt met uw Kaspersky Antivirus software, kunt u bellen met dit Gratis nummer +32-78480699.

Hoe De Registersleutel Voor Kaspersky Antivirus 2020 Te Verwijderen ?

 Hoe De Registersleutel Voor Kaspersky Antivirus 2020 Te Verwijderen ?


Kaspersky biedt zijn gebruikers een breed scala aan programma's, waaronder het antivirusprogramma. Als je een van de producten van Kaspersky hebt geïnstalleerd, is het niet mogelijk om het programma volledig te verwijderen. Als u Kaspersky antivirus 2020 verwijdert met behulp van 'Programma's installeren of verwijderen' in het 'Configuratiescherm', blijven sommige delen van het programma meestal op uw computer staan.

Dit veroorzaakt een probleem wanneer u een ander programma of antivirusprogramma probeert te installeren. Gebruik de verwijderingshulpprogramma van de officiële website van Kaspersky om de software te verwijderen. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met het Klantenservice Kaspersky team.

Als u het programma echter al hebt verwijderd van 'Programma's toevoegen en verwijderen', moet u het handmatig verwijderen door de registersleutels van Kaspersky te verwijderen.

Volg Deze Enkele Stappen Voor Het Verwijderen Van De Registersleutel:

  1. Klik op 'Start' en vervolgens op de optie 'Uitvoeren'. Typ 'Regedit' in het vak 'Openen' en klik op de knop 'ok'. Er wordt een doos geopend die in twee delen zal worden verdeeld. Scroll aan de linkerkant naar beneden om de sleutel 'HKEY_LOCAL_MACHINE' te vinden. Dubbelklik erop om te openen. Scroll naar beneden naar 'Software', open het door te dubbelklikken. Open daarna 'Microsoft' en vervolgens 'Windows' en open vervolgens 'Huidige versies. Scroll naar beneden om de 'Uninstall' te doorzoeken en klik er met de rechtermuisknop op. Trek naar 'Exporteren' en het 'Registerbestand exporteren' wordt geopend. Klik op het 'Bureaublad' in het linkerdeelvenster van het vak. Klik in de bestandsnaam op 'Verwijderen' en klik ten slotte op de knop 'Opslaan'.
  2. Blader in de map 'Verwijderen' naar beneden om de 'Kaspersky' te vinden. Dubbelklik op de map om de sectie aan de rechterkant van het vak 'Register-editor' te openen. Bevestig de naam op het scherm die 'Kaspersky' is. Blader aan de linkerkant van het vak 'Register-editor' naar beneden naar de optie 'Verwijderen'. Het bestand wordt automatisch verwijderd. U kunt het verwijderen van de verkeerde sleutel corrigeren door te dubbelklikken op de knop 'Verwijderen' die op uw bureaublad is gemaakt.
  3. Sluit nu alle mappen in het 'Register-editorvak' zodat er slechts vijf mappen worden weergegeven. Klik op 'Deze computer' om het te markeren. Klik op het tabblad 'Bewerken' en scrol omlaag naar 'Zoeken'. Voer in het vak 'Zoeken naar' 'Kaspersky' in en klik op 'Volgende zoeken'. Als 'Kaspersky' wordt weergegeven in de resultaten, voer dan een registeropschoonprogramma uit zoals Regcleaner.
  4. Start nu uw computer opnieuw op door deze uit te schakelen. Start het na enige tijd opnieuw op.
  5. Bevestig ten slotte het verwijderen van de 'Kaspersky'-sleutel door naar de' Register-editor 'te gaan. Klik op de knop 'Start' en vervolgens op 'Uitvoeren'. Typ 'regedit' in het vak 'Openen' en klik op de knop 'OK'. Ga naar HKEY_LOCAL_MACHINE / Software / Microsoft / Windows / Huidige versie / Verwijderen. Scrol omlaag naar de registersleutel 'kaspersky' die zou moeten verdwijnen.

Kaspersky klantenservice bellen nummer +32-78480696 helpt u bij het verwijderen van de registersleutels en het volledig verwijderen van de software.

Born

 

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post