Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
kaspersky klantenservice Belgie

Als u problemen ondervindt met uw Kaspersky Antivirus software, kunt u bellen met dit Gratis nummer +32-78480699.

Wat Zijn De Stappen Om Het Probleem Met Updates In Kaspersky Antivirus Te Controleren?

Kaspersky is zo’n antivirusprogramma dat wereldwijd wordt gebruikt en hiervoor moet u uw programma bijgewerkt houden. In het geval dat uw toepassing geen updates ontvangt, moet u de werkelijke oorzaak opnieuw controleren. Volg deze stappen, u hoeft geen contact op te nemen met het ondersteunings team van Kaspersky.

Stappen om te volgen:

1. Als uw pc nu is ingeschakeld, moet u ervoor zorgen dat de datum en maand op uw systeem correct zijn.
2. Controleer daarna of uw pc is verbonden met internet en in het geval dat u uw toepassing niet met internet vindt, moet u de website van Kaspersky bezoeken en daar inloggen op uw account om verbinding te maken.
3. Ga nu naar de Internet Explorer en daar moet je de instellingen ervan controleren.
4. Vervolgens moet u controleren of er updates beschikbaar zijn op de server en om te controleren moet u een willekeurige link uit de serverlijst kiezen. Wanneer u merkt dat de serverpagina met succes is gedownload, betekent dit dat de Kaspersky-server gemakkelijk toegankelijk is en dat updates beschikbaar zijn.
5. Het is mogelijk dat u een firewall van derden op uw pc hebt geïnstalleerd of mogelijk dat u een ander soort software op uw laptop hebt geïnstalleerd, dan moet u deze verwijderen.
6. Uw laptop moet virusvrij zijn en er mag geen virusprobleem zijn.
• U moet een volledige pc-scan uitvoeren met behulp van een gratis hulpprogramma voor het verwijderen van het Kaspersky-virus.
• Of u kunt één ding doen, een Kaspersky-herstelschijf maken en uw laptop volledig scannen.
7. Daarna merk je dat je applicatie niet succesvol werkt; moet u deze applicatie opnieuw installeren.

Met behulp van deze gegeven stappen kunt u updateproblemen in uw antivirusprogramma oplossen. Als je ergens vastzit of midden in dit proces hulp nodig hebt, bel dan het Kaspersky Klantenservice Telefoonnummer +32-78480696 van. Experts kunnen u tijdens dit proces begeleiden.

Heb je nog steeds technische problemen? u kunt contact met ons opnemen op Kaspersky klantenservice en de beste oplossingen krijgen.

Born

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post