Overblog
Edit page Follow this blog Administration + Create my blog
kaspersky klantenservice Belgie

Als u problemen ondervindt met uw Kaspersky Antivirus software, kunt u bellen met dit Gratis nummer +32-78480699.

Wat zijn de stappen om Kaspersky Antivirus van uw computer te verwijderen?

Omdat technologie van dag tot dag evolueert, neemt het aantal cybercriminelen ook met de dag toe. Deze cybercriminelen proberen uw gegevens van uw computer te stelen door een worm, Trojaans paard of een virus te injecteren. Dus als uw werk ook gedigitaliseerd is, houd er dan een antivirus in geïnstalleerd.
 
Kaspersky is een van de beste antivirussen waarvoor u zonder enige twijfel kunt gaan. Het biedt een heleboel premium functies die heel moeilijk te vinden zijn in andere producten. Neem contact op met kaspersky ondersteuning team Belgie voor meer informatie.
 
Het biedt uw systeem beveiliging tegen alle soorten kwaadaardige activiteiten. Afgezien hiervan helpt het zijn gebruikers ook om al hun wachtwoorden te beheren en hen een volledige gegevensback-up te laten uitvoeren. Je hoeft het alleen maar te installeren om van alle functies te genieten.

Soms moet u het echter van uw systeem verwijderen als u een nieuwe pc gaat kopen. Veel mensen dachten dat ze een nieuwe moesten kopen, maar dat is niet het geval. U kunt het eenvoudig verwijderen wanneer u maar wilt.


 
Stappen om Kaspersky antivirus van uw computer te verwijderen:
  1. Klik op het Start-menu. Zoek vervolgens naar Configuratiescherm in de rechterkolom. Klik op Configuratiescherm wanneer gevonden.
  2. Nadat het configuratiescherm is geopend, klikt u op de optie "Programma's" die u vindt onder de optie "Systeem en beveiliging"
  3. Bovenaan het venster vindt u een link als "Verwijderen / Verwijderen". Klik op deze optie.
  4. Nu wordt een lijst met alle geïnstalleerde programma's op de computer weergegeven. Zoek naar Kaspersky door naar beneden te scrollen. U kunt er ook naar zoeken door de naam in het zoekvak te typen.
  5. Selecteer het programma wanneer gevonden.
  6. Klik nu op de optie "Verwijderen / Verwijderen" om het volledig van uw bureaublad te verwijderen. Volg alle aanwijzingen en selecteer de gewenste opties.
Nu kunt u Kaspersky eenvoudig van uw systeem verwijderen. Als u nog steeds problemen ondervindt, neem dan gerust contact op met kaspersky Telefoonnummer +32-78480699 voor meer geavanceerde begeleiding.
 
Share this blog
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe: